Cautare

16792 de rezultate pentru "cat costa un min convorbiri belgia" (3.86 secunde)
Roxana Iliescu ne-a transmis un comunicat de presa intitulat "Israel Buium aduce show-ul din Las Vegas in Bucuresti!", pe care il puteti citi in continuare.
Aceasta, deoarece autobuzele cerute de lege costa foarte mult, iar traficul de calatori nu va reusi sa acopere cheltuielile aferente. ... Acesta spune ca un autobuz costa cat patru microbuze, achizitionate la pretul de circa 23.000 de euro fiecare. ... O asemenea masina costa peste 100.000 de euro.
Pana la momentul aderarii insa, in Romania, acciza pentru bauturile alcoolice si distilate va creste chiar de la 1 aprilie 2005 pana la 410 euro pe hectolitru, de la 280 de euro cat este in prezent.
Dupa ani buni in care cautarea unui imobil consta intr-un lung sir de deplasari din usa unei agentii imobiliare in usa alteia, contactarea unei agentii este numai la un click departare.
Dar, cum orice placere costa, preturile difera in functie de locatie si de amenajari. Strandul "Hanul Doctorului" avea marti, la orele pranzului, cateva zeci de clienti, dornici de o baie racoroasa si de cateva ore pentru un bronz natural.
Totusi, anul acesta nu o sa ne confruntam cu o crestere de pret la fel de mare ca anul trecut“, a declarat unul dintre agentii imobiliari de la Colosseum.  Cât de mult vor costa apartamentele vechi Afectati de o potentiala crestere a pretului locuintelor vor fi si craiovenii care visau o locuinta noua si cei care planuiau sa cumpere una veche.
Masina reprezinta de cele mai multe ori, pe langa o necesitate, un obiect de fala si de exprimare a unui statut social, cel putin pentru barbati. ... Toate acestea costa, adevarat este insa ca si obrazul subtire cu cheltuiala se tine.
Rompetrol a redus, ieri, preturile de referinta la carburantii comercializati prin reteaua proprie, cu trei bani pe litru, atat in cazul sortimentelor de benzina, cat si de motorina, a anuntat compania.
Astfel, un litru de benzina Premium E4 si Efix 96 va costa 3,8 lei, in timp ce benzina Euro Super 98 fara plumb va costa 4,48 lei pe litru, in scadere cu 0,5%.
Accidentele rutiere din Romania costa, anual, aproximativ 4,1 miliarde de dolari, suma calculata luand in considerare preturile anterioare declansarii crizei, potrivit unui raport al unei institutii financiare mondiale.
Ziare.com publica articolul "Cat te costa sa cumperi o masina noua si ieftina prin credit auto?", pe care il puteti citi in continuare. ... • Cel mai ieftin model Logan costa putin peste 26.700 lei, echivalentul a 6.250 euro.
cu 2 bani benzina si 9 bani motorina (Petrom si Romeptrol), respectiv un ban benzina si 7 bani motorina (Lukoil). Astazi, atat Petrom cat si Rompetrol au crescut preturile la toate produsele cu 8 bani pe litru.
Cat vor costa lucrarile care incep din iulie Pe Calea Victoriei se va renunta la o artera de banda de circulatie, care va fi impartita in mod egal pentru trotuare.
Sony lanseaza în mai, pe piata româneasca, primul walkman cu capacitate de redare video, a anuntat un comunicat al companiei.Aparatul are un ecran LCD color, cu rezolutia de 320x240 pixeli, care poate fi folosit atât orizontal, cât si vertical.
Cat costa palariile Miss Hat Palariile ei variaza ca pret, intre 50 RON (din piele intoarsa) - 300 RON (de mireasa). Palariile din fetru costa 150 RON, iar o palarie inedita, cu o pasare pe ea, costa 100 RON.
"Din copilarie am facut cate ceva si am incercat sa lucrez animalute in piele si piele ecologica, pentru ca iubesc animalele, atat pisicile, cat si cainii. ... Papusile traditionale costa 40 RON (cele mici) si 100 RON (cele mari).
Materialele necesare realizarii unei interventii chirurgicale pot ajunge la 3.000 de euro In principiu, o interventie chirurgicala realizata intr-un spital de stat este gratuita, costurile ei fiind acoperite de asigurarea sociala de sanatate.
Tudorel Toader spune ca Ministerul Justitiei urmeaza sa primeasca documentatia completa cu privire la hotararile de suspendare a executarii pedepselor pentru condamnatele din Costa Rica.
Muza - GEORGETA CIOCARLAN Invitati speciali: Soprana MEDIANA VLAD si pianista ANDREEA DOBIA Un spectacol de RADU GHEORGHE Coordonarea muzicala: ... 1 h 45 min.
Sicriul cu trupul neinsufletit al Reginei Ana a fost purtat de opt militari ai Regimentului 30 Garda Mihai Viteazul, care l-au depus pe un catafalc in fata noii catedrale, in interiorul careia a fost amenajat mormantul.
google-analytics.com